2kronor Hostel 

Hem »

 

Svenska English Deutch

Välkommen Om 2kronor Hostel Våra rum Grupper & Konferens Nyttiga länkar

Boka

Öppettider

Hitta hit

Priser

 

CHECK-IN: 15.00 - 18.00

 

Sen ankomst: Ring eller e-posta minst en dag innan för att erhålla dörrkod.

 

TELEFON: 08-229 230

 

E-POST: info@2kronor.se

 

CHECK-OUT: före 11:00.

Lämna nyckeln i Key drop-boxen i receptionen.

        

 

Välkommen till 2kronor Vandrarhem i Vasastan, Stockholm!

2kronor Vandrarhem i Vasastan ligger på lugna Surbrunnsgatan i ett eget litet charmigt hus, bara 100 meters avstånd från korsningen Sveavägen/Odengatan.  Ett centralt och bra läge för alla typer av aktiviteter.  Till Rådmansgatans tunnelbanestation är det  300 meter eller 3 minuters gångväg. Därifrån är det bara två stationer till T-Centralen/Centralstationen och alla Flygbussar.

 

I Vasastans kvarter utanför dörren hittar du små härliga affärer, caféer och resturanger av alla de slag. På promenaden till Odenplan, som tar 3 minuter passerar du Hard Rock Café som är väl värt ett besök. Tvärs över gatan från Hard Rock kan du passa på att  smita in på Stadsbiblioteket och läsa tidningar, såväl svenska som utländska från världens alla hörn. Väl framme på Odenplan ligger Tranan, ett känt vattenhål. I kvarteren runt omkring hittar gamla kända anrika ställen som Tennstopet och Wasahof.  På Odenplan kan också Intimans föreställninga avnjutas.

 

Gångavstånd är det också till Handelshögskolan, KTH och Stockholms Stadion som har både idrottsevenemang och konserter.  Motionsrundan tar du i Hagaparken, en runda runt Brunnsviken är ca 8km dörrr till dörr från 2kronor Vasastan.


2kronor Vandrarhem i Vasastan har en kapacitet på 49 bäddar och erbjuder övernattning som lämpar sig för både enskilda, familjer, mindre sällskap och större grupper i en avslappnad och internationell atmosfär. Det finns gott om duschar och toaletter i korridorerna.  Vi har några små sovsalar där man delar rum med andra spännande och intressanta gäster. I våra privata enkel-, dubbel-, trippel- och 4- och 6-bäddsrum bor man för sig själv, men delar dusch och toalett med andra i korridoren. I vårt praktiska och välutrustade kök kan man göra frukost och laga enklare måltider. Eller bara förvara varor i kyl och frys.

I samtliga rum är det nya sängar. I 4- och 6-bäddsrummen är det våningssängar och i alla andra rum är det resårbottensängar av hotellstandard.  Alla sängar har kudde och täcke. Sänglinne och handduk tar man med sig själv, eller hyr av oss för 65 kr/set. Fräscht sänglinne är ett krav pga. hygieniska skäl. Användande av sovsäckar är inte tillåtet.

 

GRATIS Internet i lobbyn + GRATIS Wifi på hela vandrarhemmet.

 

Städning ingår i priset.

 

2kronor Vasastan är ett rök- och djurfritt vandrarhem.

Vandrarhemmet är öppet året runt.

 

CHECK-IN INFORMATION

RECEPTIONEN är öppen 15:00 - 18:00 för incheckning, EFTER 18:00 måste ni kontakta 2kronor Vandrarhem i Vasastan på telefon 08-229 230 eller e-mail, info@2kronor.se,  minst en dag innan ankomst för att erhålla inckeckningskoder.

 

Ut-checkning före 11:00. Lämna nycklarna i Key-drop boxen i receptionen.

Välkommen!

 

© 2kronor Vandrarhem | TEL: +46 8 229 230 | E-mail: info@2kronor.se